Bir taciz iddiası da Cara Delevingne'den

Bir taciz iddiası da Cara Delevingneden

Gwyneth Paltrow ve Angelina Jolie’den sonra Cara Delevingne de ABD’li Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein tarafından tacize uğradığını iddia etti ve yaşadıklarını anlattı.

Kariyerlerinin mahvolması korkusu yüzünden duruma ses çıkaramadıklarını belirten, 26 kadın oyuncunun taciz iddiaları üzerine Weinstein "İyi değilim ama deniyorum. Yardıma ihtiyacım var” dedi.

Ünlü model Cara Delevingne, yapımcının yıllar önce kendisini taciz ettiğini şu sözlerle anlattı:

“İlk oyunculuk deneyimimde Harvey Weinstein’den bir telefon aldım ve onunla film hakkında konuşmak için buluştum. Yanımızdaki insanlar gittiğinde Harvey biraz daha kalıp sohbet etmek istedi. Yalnız kaldığımızda birlikte olduğu oyunculardan ve cinsellikten bahsetmeye başladı. Sonra beni odasına davet etti, hemen reddettim. Gitmem gerektiğini söyleyip kapıya yürüdüğümde beni öpmeye çalıştı. Çok güçsüz ve korkmuş hissettim. Ailesine zarar vermemek için konuşmadım. Ama anladım ki bu çok fazla kadına oluyor ve hepsi korktuğu için susuyor.”

WEINSTEIN'A POLİS SORUŞTURMASI

Amerikalı film yapımcısı Harvey Weinstein hakkındaki cinsel taciz iddialarıyla ilgili Londra ve New York'ta iki ayrı polis soruşturması başlatıldı.

Guardian gazetesinde yer alan haberde, Londra polisinin cinsel suçlar ve çocuk tacizi biriminin olayla ilgilendiği ifade edildi. Weinstein'ın ikamet ettiği New York'ta da polisin geçen hafta New York Times gazetesinde yayımlanan haberin ardından peş peşe ortaya çıkan yeni taciz iddiaları hakkında adli kovuşturmaya ihtiyaç olup olmadığını tespit etmek üzere bir "gözden geçirme" çalışması başlattığı bildirildi.

New York Polis Teşkilatından (NYPD) yapılan açıklamada, "NYPD, basın organlarında yer alan haberler üzerine, Harvey Weinstein hakkında soruşturulması gereken ilave şikayetler olup olmadığını tespit etmek için bir gözden geçirme çalışması yürütmektedir. Şu ana kadar elimize herhangi bir şikayet ulaşmamıştır. Konu hakkında bilgisi olanların suç önleme hattımıza bilgi vermelerini rica olunur" ifadeleri yer aldı.

Bu arada magazin sitesi TMZ’nin haberine göre, Weinstein Avrupa’da bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başladı.

Tüm bu yaşananların ardından Harvey Weinstein, gazetecilere yaptığı açıklamada “İyi değilim ama deniyorum. Yardıma ihtiyacım var” dedi. Yapımcı, Arizona’da özel bir rehabilitasyon merkezine yerleşti.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler