Billie Eilish: Evime girip çıkarkan korku yaşıyorum

Billie Eilish: Evime girip çıkarkan korku yaşıyorum

Grammy rekortmeni Billie Eilish, Los Angeles’taki evine gelerek taciz eden ve tehdit mesajlarıyla korkutan kişiden davacı oldu.

Eilish, evinin karşısındaki bir okulda altı aydır kamp kurduğunu iddia ettiği John Hearle'a karşı mahkemeden bir uzaklaştırma emri talep etti.

19 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, John Hearle adlı kişinin kendisini tehdit içeren mektup bombardımanına tuttuğunu, hatta kendisini görünce 'boğazını kesme' işareti yaptığını iddia etti.

Eilish, TMZ’nin ulaştığı mahkeme belgelerine göre, Hearle’den tüyler ürpertici şu notu aldığını iddia etti: “İstediğin şey benim için ölmek değilse istediğini elde edemezsin. Yakında suların yükseleceğini bileceksin ve öleceksin.”

Şarkıcı ayrıca Hearle tarafından, evine girip çıkarken izlendiğini, bu esnada sözlü ya da jestlerle tacize uğradığını belirtti. Hearle adlı tacizcinin orada olduğunu bildiği için evine her girişinde kaygılandığını söyleyen ünlü şarkıcı, kendisinin ve ailesinin güvenliğinden endişe ettiğini anlattı. Eilish, mahkemeden, tacizcinin, evine ve ailesine yaklaşmasını önleyecek bir karar talep etti.

The Blast’ın elde ettiği mahkeme belgelerinde Eilish, “Tekrarlanan tacizlerden dolayı evimde ve kişisel alanımdaki huzur ve sükunet hissimi kaybettim. Bu da duygusal yaralanmaya neden oldu” ifadesini kullandı.

Eilish’ın iddiasına göre tacizler ağustos ayından bu yana sürüyor. Daily Mail’in haberinde, emniyet güçlerinin konuyu araştırdığı ancak herhangi bir tutuklama yapılmadığı bildirildi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler