Bilkent Toplumsal Duyarlılık Projeleri'nden “Erken yaşta ve zorla evlilik” semineri

Bilkent Toplumsal Duyarlılık Projelerinden “Erken yaşta ve zorla evlilik” semineri

1999 Marmara Depremi sonrası depremzedelere yardım götürmek amacıyla tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak kurulmuş öğrenci platformu olan Bilkent Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP), çalışmalarına devam ediyor.

Proje bazlı çalışmalarına 2001 yılında başlayan TDP, şu an birbirinden farklı 14 proje ve 1250 aktif gönüllüsüyle sadece Bilkent’in değil aynı zamanda Türkiye’nin sosyal sorumluluk alanındaki en büyük öğrenci kulübü niteliğinde.

Projelerin yanı sıra, Toplumsal Duyarlılık Projeleri bu yıl Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Uluslararası Çocuk Merkezi’nin desteğiyle 29-30 Nisan tarihlerinde Türkiye çapında 70 farklı üniversiteden yaklaşık 300 katılımcıyı “Erken yaşta ve zorla evlilik” konulu sosyal sorumluluk seminerinde buluşturmayı hedefliyor.

Etkinlik, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak.

Gönüllülük Zirvesi adı verilen bu etkinlik, ilk kez düzenlenecek olmasına karşın etkinliğin kapsamı oldukça geniş. Bundan sonraki yıllarda da devam ettirilmesi planlanan zirvenin en temel amacı ise gündemdeki sosyal bir soruna farkındalık oluşturarak çözümün bir parçası olma yolunda adımlar atabilmek.

Seminerde alanında uzman isimler konunun önemini kendi alanları çerçevesinde dinleyiciye aktaracak. Bunun yanı sıra politika ve medyadan da önemli isimler seminer sonunda düzenlenen panelde konuşmacı olarak yer alacak.

Etkinliğe katılım için aşağıda online katılım formunu doldurmanız yeterli:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScY3iWk_yO2aHpkBqxMKOL2ZnzPlyDgYGrLRqcBVHLW1pD6YA/viewform?c=0&w=1

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.