Batman rolünü neden reddettiğini açıkladı

Batman rolünü neden reddettiğini açıkladı

Christian Bale, dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan Batman serisine neden veda ettiği açıkladı.

Matt Damon ile birlikte başrolünde yer altığı Asfaltın Kralları (Ford v Ferrari) filmiyle gündemde olan Christian Bale, Batman filmi için aldığı teklifi neden reddettiğine açıklık getirdi.

Just Jared'in haberine göre yıllar sonra sessizliğini bozan The Dark Knight (Kara Şovalye) üçlemesinin yıldızı seriye veda ediş sürecini şu sözlerle açıkladı:

"Batman Begins'in (Batman Başlıyor) ardından bize geldiler ve başka bir film daha yapmak istediler. Bu harikaydı. Sonra yeniden geldiler ve 'Tamam üçüncüyü yapalım' dediler. Christopher Nolan 'Eğer üç film yapacak kadar şansımız varsa orada dururuz' der. Bize yeniden gelmeleri kaçınılmaz olduğunda 4. filmi reddettik.

Bale "Chris'in hayal ettiği şeyi, yani üçlemeyi gerçekleştirdik ve daha fazla uzağa gitmemeye karar verdik" dedi.

Lewis Wilson, Michael Keaton, Wal Kilmer, George Clooney, Christian Bale'den sonra Bruce Wayne/Batman karakterine hayat veren isim Ben Affleck oldu. DC filmleriyle karşımıza çıkan Affleck'den sonra ise karakteri Robert Pattinson'ın canlandırıcağı açıklandı.

Alacakaranlık serisindeki Edward Cullen rolüyle tanınan oyuncunun rol alacağı The Batman, 2021'in haziran ayında izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler