Başakşehir Devler Ligi’ne veda etti

Başakşehir Devler Ligi’ne veda etti

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İstanbul'da 2-1 yenildiği İspanya'nın Sevilla takımıyla rövanş maçında 2-2 berabere kalarak elendi. Turuncu-lacivertli ekip, mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Maça iyi başlayan temsilcimiz, 17. dakikada Elia ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 52. dakikada Escudero ile durumu eşitleyen Sevilla, 75. dakikada Ben Yedder'in golüyle 2-1 öne geçti. 83. dakikada Visca'nın golüyle durumu 2-2'ye getirse de bu skor Medipol Başakşehir'e yetmedi ve Şampiyonlar Ligi'ne play-off turunda veda etti.

90.dakikada Emre Belözoğlu'nun serbest vuruştan şutu direkten döndü.

SEVILLA: 2 - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 2

Stat: Ramon Sanchez Pizjuan
Hakemler: William Collum, David McGeachie, Francis Connor (İskoçya)
Sevilla: Rico, Mercado, Pareja, Lenglet, Escudero, N'Zonzi, Pizarro, Banega (Dk. 90+1 Sarabia), Jesus Navas (Dk. 85 Montoya), Correa (Dk. 71 Nolito), Ben Yedder
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut Tekdemir (Dk. 84 Gökhan İnler), Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro (Dk. 71 Napoleoni), Elia (Dk. 84 Kerim Frei), Adebayor
Goller: Dk. 17 Elia, Dk. 83 Visca (Medipol Başakşehir), Dk. 52 Escudero, Dk. 75 Ben Yedder (Sevilla)
Sarı kartlar: Dk. 49 Epureanu, Dk. 61 Mossoro (Medipol Başakşehir), Dk. 66 Pareja, Dk. 70 Correa, Dk. 89 Lenglet (Sevilla)

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.