Apple'dan 'Time Flies' lansmanı

Appledan Time Flies lansmanı

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple 'Time Flies' isimli lansman ile yeni cihazlarını görücüye çıkardı. Toplamda 6 ürün tanıtıldı.

Beklendiği gibi Covid-19 döneminde tedarik ve üretim üzerine yaşanan ertelemeler sebebiyle iPhone 12’nin tanıtımının yapılmadığı sunumda, sekizinci nesil iPad, dördüncü nesil iPad Air, Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE ile yeni servis abonelikleri tanıtıldı.

Önceden kaydedilmiş olan sunum 1 saat sürdü. Toplamda 6 ürün tanıtılırken 2’si tamamen yeni servislerdi. Apple CEO’su Tim Cook’un açılışı ve kapanışı yaparak arada diğer yöneticilere pas attığı sunumda, Cook dışında 9 kişi daha vardı. Cook dışındaki 9 kişiden 5’i kadın yöneticilerdi ve ikisi siyahiydi. Apple’ın servisler direktörü Lori Malm ile Apple’ın sağlık birimi başkan yardımcısı Sumbul Ahmad Desai bu sunumda gün yüzüne çıktı.

2 YENİ iPAD MODELİ TANITILDI

iPad: 10,2 inçlik bir ekrana sahip olan ve tasarım olarak mevcut iPad Pro’ya benzeyen yeni iPad, gücünü A12 Bionic işlemciden alıyor. Model bir önceki nesile kıyasla %40 daha hızlı CPU’ya ve %20 daha hızlı GPU’ya sahip.

iPad Air: Yeni iPad Air 10,9 inçlik bir ekran taşıyor, tasarımı güncellenmiş durumda. Gücünü ise A14 Bionic işlemciden alıyor. Air Magic Keyboard, Smart Keyboard Folio ve Apple Pencil özelliklerini de destekliyor.

YENİ AKILLI SAATLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Apple Watch Series 6: Bir önceki modele kıyasla %20 daha hızlı olan yeni Apple Watch; kandaki oksijeni düzenli olarak ölçerek kullanıcıyı uyarabiliyor ve hep açık bir altimetre kullanıyor.

Apple Watch SE: Apple’ın SE ailesinin ilk akıllı saat üyesi olan Watch SE’de ivmeölçer ve hep açık altimetre bulunuyor. Çift çekirdekli bir işlemci kullanan cihaz, Bluetooth 5.0 desteğine sahip.

Servisler arasında tanıtılan aboneli hizmetlerden biri, kişinin spor yapması için oluşturulan derslerin yer aldığı Apple Fitness.

Beklendiği gibi Apple servislerinin toplu bir şekilde sunan, aylık üye olunarak satın alınabilecek Apple One tanıtıldı. Apple TV+, Apple News, Apple Arcade, Apple Music ve Fitness gibi ayrı üyelikler tek bir yerden toplu şekilde bireysel ya da aile planı ile alınabilecek.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.