American Gods üçüncü sezon onayını aldı

American Gods üçüncü sezon onayını aldı

Fantastik edebiyatın önemli isimlerinden Neil Gaiman'ın ödüllü romanından uyarlanan American Gods, daha ikinci sezonu yayındayken bir sonraki sezonun onayını aldı.

Pushing Daisies ve Hannibal gibi yapımların yapımcılığını üstlenen Bryan Fuller ve Logan ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar Ödülü kazanan Michael Green tarafından televizyona uyarlanan American Gods, 2017 yılında yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni kazanmıştı. Gaiman’ın romanında yer alan mitolojik karakterlerle dolu hikayeyi görsel dünyaya taşıyıp daha da etkileyici hale getiren dizi, anında kendisine özel bir hayran kitlesi oluşturmayı da başarmıştı.

Fuller ve Green’in ilk sezonun ardından projeden ayrılmasıyla dizinin soru işaretlerini üzerinde toplayan American Gods, yeni sezonu için Neil Gaiman’ın da aralarında bulunduğu yeni bir senarist ekibiyle yoluna devam edip, reytinglerde başarılı bir performans sergileyip üçüncü sezon onayını kaptı.

The Shield, Dexter, The Walking Dead gibi dizilerde senarist ve yapımcı olarak görev alan Charles H. Eglee’nin yapımcılığını üstleneceği 3. sezonda dizi, sır dolu bir geçmişe sahip olan Shadow Moon’un hikayesini anlatacak. Hapisten çıktığı gün Mr. Wednesday adında gizemli bir adam ile tanışan Shadow’un kendisini bir anda hiç bilmediği bir dünyada ve yaklaşan bir savaşın ortasında bulmasını anlatacak üçüncü sezon için önümüzde daha en az bir yıl var.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler