Amazon akıllı gözlük hazırlığında

Amazon akıllı gözlük hazırlığında

Amazon ilk giyilebilir cihazınızı tanıtma hazırlığında gibi gözüküyor. Alexa sesli asistana sahip bir Amazon akıllı gözlük modeli bu yıl içerisinde karşımıza çıkabilir.

Amazon tarafından sunulacak ilk giyilebilir cihazın dahili Alexa sesli asistana sahip bir akıllı gözlük olacağı ileri sürüldü. Geleneksel gözlükler gibi görüneceği ifade edilen ürünün, kemik iletim teknolojisi sayesinde kulaklık ya da hoparlör olmadan Alexa bildirimlerinin duyurulmasının sağlanacağı söyleniyor.

Amazon, Google Glass kurucusu Babak Parviz’i 2014 yılında işe almıştı. Görünen o ki; bu önemli transfer de Amazon akıllı gözlük projesi içindi. Üründe Glass’tan farklı olarak herhangi bir ekran veya kamera olmayacağının da altını çizmek gerek. Bu merak edilen akıllı gözlük hakkında daha fazla detay şimdilik bulunmuyor.

Ek olarak, Amazon’un bir ev güvenliği kamerası için de çalışmalar yürüttüğü ifade ediliyor. Genişlemeyi sürdüren Echo cihaz serisinden ayrı olarak sunulacak bu kameranın, şirketin hali hazırdaki modellerinden daha geleneksel bir ürün olarak karşımıza çıkacağı bilgiler arasında.

Bahsedilen hem akıllı gözlüğün hem de ev güvenliği kamerasının birlikte ya da ayrı ayrı bu yıl içerisinde güncellenen Echo ürünleri ile birlikte tanıtılabileceği düşünülüyor.

Echo hoparlörün de 2014 yılından beri güncellenmemiş ve stoklarda kalmamış olması yeni nesil bir modelinin gelebileceği ihtimalini artırıyor.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.