ABBA "Buraya kadar" dedi

ABBA Buraya kadar dedi

1970'li yıllarda dünya çapında popüler olan ve şarkıları bugün de hala dinlenen İsveçli müzik grubu ABBA, 40 yıl aradan sonra yeniden hazırladığı albümden sonra müziği bırakıyor. Grup üyesi Benny Andersson, emeklilik haberini, "Buraya kadar" diyerek duyurdu.

40 yılın ardından ilk albümlerini hazırlayan grup, emeklilik haberini sahne şovları esnasında duyurdu.

Ünlü pop grubu ilk olarak 1982’de ayrıldı, ancak bu yılın başlarında yeniden bir araya geldi. Voyage adlı dokuzuncu stüdyo albümünü kaydeden ABBA, gelecek yıl mayıs ayında İngiltere’nin Londra şehrinde dijital sahne şovu sergilemeyi planlıyor.

Konserler, Queen Elizabeth Olympic Park'ta özel olarak inşa edilmiş bir ABBA Arena'da gerçekleştirilecek ve grubun dört üyesinin dijital versiyonlarını içerecek.

Grup üyeleri Benny Andersson (74) ve Bjorn Ulvaeus (76) yıllar sonra bir araya gelmelerinin bir kere mahsus olduğunu söylerken, 22 Kasım’da Voyage albümünü çıkaracak olan ABBA, daha fazla müzik kaydı yapmayacak.

The Guardian gazetesine konuşan Benny Andersson, “1982’de ‘Buraya kadar’ dememiştim. Kendime ‘ABBA bir daha asla olmayacak’ da demedim hiç ama şimdi söyleyebilirim: Buraya kadar” dedi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.