2,2 milyon dolarlık Game of Thrones ejderha yumurtası satışta

2,2 milyon dolarlık Game of Thrones ejderha yumurtası satışta

Dünya çapında milyonlarca seyircisi olan Game of Thrones dizisi üç yıl önce final yapsa da Fabergé için göz kamaştırıcı bir ejderha yumurtasının hikayesi daha yeni başladı.

Sanat eseri konumunda değerli mücevherlerle bezeli yumurtalar üreten Fabergé markası, Game of Thrones dizisinde Emilia Clarke’ın canlandırdığı Ejderhaların Annesi Daenerys Targaryen karakterinden esinlenen bir “yumurta objesi”ni mücevherli yumurta koleksiyonlarına eklediğini duyurdu.

Elmas ve yakutla bezeli, 18 ayar beyaz altından yapılmış yumurtanın fiyatı yaklaşık 2,2 milyon dolar.

Game of Thrones yumurtası Fabergé'nin web sitesinde, “Fabergé’nin üstün işçiliği ve sanatsal ustalığını 21. yüzyılın en ikonik TV dizilerinden biriyle birleştiren türünün tek örneği bir yapım” olarak tanımlanıyor.

Bir ejderhanın kuyruğunu taklit eden kristal bir kafes tabanın üstündeki ışıltılı küre açılıyor ve Demir Taht'ın müstakbel varisi için minyatür bir taç tutan yakut ejderha ortaya çıkıyor.

Game of Thrones dizisinin kostüm tasarımcısı Michele Clapton, Fabergé’den Tallgren ile işbirliği yaparak, Lady of Dragonstone’un ruhunu, tarihi markanın göz kamaştırıcı yumurtasına taşıdı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.