"18 gün bile suyu, ulaşımı ucuzlatmamıza yetti"

18 gün bile suyu, ulaşımı ucuzlatmamıza yetti

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasını başlattı.

Kampanya Koordinasyon Toplantısı'nda konuşan İmamoğlu, görevde kaldığı süreyi hatırlattı ve "18 gün bile suyu, ulaşımı ucuzlatmamıza yetti" dedi. Ekrem İmamoğlu, "Beni çalıştırmadılar. İstanbul'daki israf düzeninden yararlananlar hak, hukuk, adalet tanımıyor" diye konuştu.

İstanbul'da hayata geçmemiş projelerle ilgili milyonlarca liranın heba edildiğini öne süren İmamoğlu, "İstanbullular'ın vergilerine yazık değil mi? İsraf düzenini değiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

18 günlük görev süresince yaptıklarını anlatan CHP adayı şöyle devam etti:

"18 gün bile yetti, suyu ucuzlatmamıza ulaşımı özellikle öğrenciler için ucuzlatmamıza yetti. Bunlar bizim projelerimizdi. Sadece her aile yılda bu indirimlerden 540 lira kâr edecek."

'Emaneti haksızca elimizden aldılar. 23 Haziran’da emaneti geri almaya geliyoruz' diyen İmamoğlu, ihtiyacı olan ailelere yılda 6 bin ile 13 bin lira arası yardımda bulunacaklarını da belirterek, "Hiç geliri olmayan ya da açlık sınırında yaşamaya mahkum edilen her aile halk-ekmek ve halk-süt satış noktalarından ücretsiz ekmek, süt alabilecek" dedi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.